Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meteorolojiden Kocaeli’ye fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmesine göre, Marmara Denizi’nde yarın öğle saatlerinden itibaren fırtına bekleniyor. Kocaeli Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmesine göre, Marmara Denizi’nde yarın öğle saatlerinden

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı değerlendirmeye göre, 30 Aralık Salı günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra da kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden fırtına şeklinde rüzgar beklendiği açıklandı. 31 Aralık Çarşamba gününün ilk saatlerine kadar süreci belirtilen paylaşımda vatandaşların ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Kocaeli Valiliği’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Marmara Denizi’nde rüzgarın, 30.12.2025 Salı günü öğle saatlerinden itibaren güney ve güneybatı, akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 5 ila 7 (40-60 km/saat), yer yer 8 ( 75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir.

Fırtınanın, 31.12.2025 Çarşamba günün ilk saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”