Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Göksel, Fatma Kaplan Hürriyet’e destek istedi

Sevilen sanatçı Göksel bugün İzmit Belediyesi’nin 30 Ağustos etkinliğinde sevenleriyle buluştu. Konserin ardından konuşma yapan Göksel, “Hep böyle güzel, iyilikler gelecek yerlerde böyle harika kadınları görmek istiyoruz. Fatma Hanım’a yürek verelim, destek verelim” dedi.

Sevilen sanatçı Göksel bugün

İzmit Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Göksel İzmitlilere İzmit Kent Meydanı’nda unutulmaz bir akşam yaşattı. Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen konsere İzmitliler yoğun katılım gösterdi. Sanatçının sahnede söylediği şarkılara eşlik eden vatandaşlar hep birlikte unutulmaz bir konser anısı yaşamış oldu.

“ATAMIZIN BİZE, SİZE EMANETİ”

Konser öncesi konuşan Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu alkışlar en çok size, gençlere, sanata, kültüre, sanatçıya yakışıyor. Eğer bağımsız bir devlet kurmuşsak, şu denizlere bizim diye bakıyor, bu topraklara ana bağrının sıcaklığını hissediyorsak, özgürce nefes alabiliyorsak hepsini ve her şeyi 30 Ağustos zaferine borçluyuz. O büyük lider, muhteşem deha Atamızın bize, size, bütün gençlere emanetidir 30 Ağustos zaferi” dedi. Hürriyet, konserin ardından Göksel’e Kocaelispor forması hediye etti.

HÜRRİYET’E DESTEK İSTEDİ

Göksel, Hürriyet ile birlikte yaptığı konuşmada, “Hep böyle güzel, iyilikler gelecek yerlerde böyle harika kadınları görmek istiyoruz. Fatma Hanım’a yürek verelim, destek verelim.