Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit, halk danslarının merkezi oldu

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü nedeniyle Türkiye’nin dört bir yanından gelen halk dansları toplulukları İzmit’te nefesleri kesti

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun

İzmit Belediyesi, İzmit’in kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle kentte birbirinden renkli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ülkenin dört bir yanından 100. yıl coşkusuna ortak olan halk dansları toplulukları bugün Kent Meydanı’nda İzmitlilerle buluştu. İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun finalini yaptığı, vatandaşların tempo tutarak eşlik ettiği halk dansları gösterileriyle İzmit’in sokakları şenlendi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Artvin Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu, İstanbul Yedirenk Gençlik ve Spor Kulübü , Denizli Destan Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Dansları Topluluğu ve  Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun sahne aldığı performans gecesiyle vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Büyük alkış toplayan halk dansları toplulukları, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ile hatıra fotoğrafı çektirerek bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.