Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KBT’de Dünya Tiyatro Günü kutlandı

27 Mart Dünya Tiyatro Günü”nde çocuklar, gençler ve yetişkinler yapılan etkinlikler ve atölyeler ile sanat dolu bir hafta geçirdi.

27 Mart Dünya Tiyatro

Dünya Performans Haftası olarak kabul edilen “20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu günü” ,“21 Mart Dünya Kukla Tiyatrosu günü” ve “27 Mart Dünya Tiyatro Günü”nde çocuklar, gençler ve yetişkinler yapılan etkinlikler ve atölyeler ile sanat dolu bir hafta geçirdiler. Kocaeli Bölge Tiyatrosu Tiyatro Okulu öğrencileri “Tiyatroda Pandemi”, “Benim Özgür Dünyam”, “Benim Masalım” temalı performanslarını gerçekleştirdiler.

Bİ DOLU ETKİNLİK! Bİ DOLU SANAT! Bİ DOLU TİYATRO…

İlk olarak “20 Mart Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu günü”nde “Oyunlar Ülkesi Oyuncakları” adlı oyunu Gölcük’teki minik seyircilerle buluştu. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen Ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu da seyircilerin arasında yerlerini alarak çocukların sevincine ortak oldular. Dolu dolu geçen programda “Örgü Sultan, Buzul Prens ve Küsküs Araba” oyunu Körfezim okullarındaki öğrenciler ile buluşarak Dünya Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu günü kutlamaları devam etti.

27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ KUTLANDI

KBT Tiyatro Okulu öğrencileri birbirinden farklı atölyeler ile Dünya Tiyatro gününü kutladılar. Kutlama Ulusal ve Uluslar arası bildirilerin okunmasıyla başladı. Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Ümit Çetin Kocaeli Bölge Tiyatrosunu ziyaret ederek, Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin’in ve KBT ailesinin Tiyatro gününü kutladı.

Bu sene kutlamaların özel bir yeri daha oldu. Kocaeli Bölge Tiyatrosu “26. Bartın Uluslararası Tiyatro Festivali’ne davet edildi. Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin Onur Ödülünü almak için Bartın’a gitti. Bir dolu kutlama… Bir dolu etkinlik… Bir dolu “Sanat”

KBTde Dunya Tiyatro Gunu kutlandi KBTde Dunya Tiyatro Gunu kutlandi 2 KBTde Dunya Tiyatro Gunu kutlandi 3