Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KBT’nin çocuk oyunu büyük ilgi topluyor

Çocuk Tiyatrosu olarak özenle hazırlanan “Pembe Solucan İle Güneş” adlı çocuk seyircilerin yanı sıra anne babaların da büyük beğenisini topladı

Çocuk Tiyatrosu olarak özenle

Oda Tiyatrosu’nda oynananan oyun, okullardan da talep görerek, özel gösterim yapıyor. Şubat ayında Uğur Okullarını Oda Tiyatrosu’nda ağırlayan KBT, Mart ayında da Kültür Okullarına oyunu oynadılar. Mart ve Nisan programı yayımlanan “Pembe Solucan İle Güneş” adlı oyun Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin’in yönetmenliğinde 8 yaş ve üzeri çocuklar için hazırlandı.

ÇOCUKLARIN ZEKA GELİŞİMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Çocukların içsel çatışmalarına dışarıdan bakarak, imgeleme becerilerini ve hayal güçlerini kullanarak, duygusal zekâlarının gelişiminin sağlanmasında tiyatro oyunlarınn çok önemli bir işlevi vardır. “Pembe Solucan İle Güneş” adlı oyunun bu işleve katkı sağlayan iyi bir örnek.

OYUNUN ÖZETİ…

Oyunun özeti; Solucan rolünü oynayan oyuncu gelmeyince, onun yerine Dekorcu oyuna girer. Ama başaramaz. Oyun yarıda kalır. Seyirciler salonu terk eder. Tiyatro kapanmak üzeredir. Oyuncular her yeri kapatıp vedalaşırken Yönetmen onları geri çağırarak her şeye yeniden başlar.

Oyun Tarihi:

15 Mart Cuma            18.30

29 Mart Cuma            18.30

19 Nisan Cuma           18.30

23 Nisan Salı               18.30

26 Nisan Cuma           18.30

Oyunun biletilerine Kocaeli Bölge Tiyatrosu sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir