Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli Bölge Tiyatrosu eğitime başlıyor

Kocaeli Haber – Kocaeli’de tiyatro eğitiminde en ön sırada yerini alan Kocaeli Bölge Tiyatrosu, ara verdiği eğitimlere yeniden başlıyor.

Kocaeli Haber – Kocaeli’de

Kocaeli Haber- 1979 yılından bu yana en zor koşullarda dahi çalışmalarına ara vermeyen Kocaeli Bölge Tiyatrosu Covid-19 nedeniyle 1,5 yıl kapanmak zorunda kaldı. Öğrencilerinden uzak kalan KBT tiyatro okul 18 Eylül Cumartesi gününden itibaren kaldığı yerden devam edecek. Tiyatro okulu eğitimcileri ve yöneticileri, öğrencileri ile buluşmanın sevincini ve heyecanını yaşıyorlar. KBT tiyatro okulu yenilenmiş eğitim ve gösteri programı ile pandemi kuralları çerçevesinde, bu heyecanla süreci yine “SANAT KURTARICIDIR” diyerek karşılayacak.

SANAT İYİLEŞTİRİR

Kurucu Yönetmen Burhan Akçin, “Ara vermenin hüznünü yaşıyoruz. Alışkanlıklarımızı ve gündelik yaşamımızı alt üst eden pandemi, en çok çocukları etkiledi. Sanat iyileştirir, Sanat iyi gelir. Bütün umudumuz gelecek günlerde. Geleceğimizin umut çiçekleri çocuklarımızı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk heyecanı ile kucaklayacağız. Cumhuriyet, sanat etkinlikleriyle bizleri yeniden aydınlatacaktır.” dedi.