Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’deki Başhekim şiir kitabı yazdı

İlimizde özel yetenekleri olan

İlimizde özel yetenekleri olan isimlerden birinin de Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş olduğu ortaya çıktı. Daha önce bir şiir kitabı olduğu öğrenilen Güneş’in “Yorgun Mısralar” adlı ikinci kitabı yakında raflarda yerini alacak. Başhekim Güneş, kitabının duyurusunu, “ikinci şiir kitabım İnşaallah Liz Yayıncılık tarafından en kısa sürede raflarda yerini bulacak.128 sayfa, yaklaşık 100 şiirle bu kitap tüm dünyayı kasıp kavuran Covid Pandemi’sinde hayatını kaybeden sağlık personellerine ithaf olunur” ifadeleriyle yaptı.

MUSTAFA GÜNEŞ KİMDİR?

Doç. Dr. Mustafa Güneş 1967 yılında Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde doğdu. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Güneş, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 1992-2000 yılları arasında Bingöl’de görev yapan Güneş, 2000 yılında Van 100. Yıl Üniversitesinde Uzmanlığa başladı. 2010 yılına kadar çeşitli özel hastanelerde çalışan
Güneş, 2010 yılında Van 100. Yıl Üniversitesi Üroloji Ana Bilim dalında doçent olarak göreve başladı. 2014 yılında doçent olan Güneş, evli ve 3 çocuk babası.

Mustafa Güneş