Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Pembe Solucan ile Güneş” çocukları bekliyor

Çocuk Tiyatrosu olarak özenle hazırlanan “Pembe Solucan İle Güneş” adlı oyun Mart ve Nisan aylarında çocuk seyircilerini bekliyor.

Çocuk Tiyatrosu olarak özenle
Provalarına Aralık ayında başlanan oyun; Bir Çocuk Tiyatrosunun oyuna nasıl hazırlandığını anlatıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla hazırlanan oyun, sömestr’da prömiyer yaparak çocuklara güzel bir karne hediyesi oldu. Daha sonra her ay düzenli olarak oynanan oyunun Mart ve Nisan programı yayımlandı.

ÇOCUKLARIN GELİŞİMİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin’in yönetmenliğinde hazırlıkları tamamlanan “Pembe Solucan İle Güneş” adlı oyun 8 yaş ve üzeri çocukları tiyatroya bekliyor. Çocukların içsel çatışmalarına dışarıdan bakarak, imgeleme becerilerini ve hayal güçlerini kullanarak, duygusal zekâlarının gelişiminin sağlanmasında tiyatro oyunların çok önemli bir işlevi vardır. “Pembe Solucan İle Güneş” adlı oyunun bu işleve katkı sağlayan iyi bir örnek.

BİLETLER KOCAELİ BÖLGE TİYATROSU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN

Oyunun özeti; Solucan rolünü oynayan oyuncu gelmeyince, onun yerine Dekorcu oyuna girer. Ama başaramaz. Oyun yarıda kalır. Seyirciler salonu terk eder. Tiyatro kapanmak üzeredir. Oyuncular her yeri kapatıp vedalaşırken Yönetmen onları geri çağırarak her şeye yeniden başlar. Oyunun biletilerine Kocaeli Bölge Tiyatrosu sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.
Oyun Tarihi:
15 Mart Cuma  18.30
29 Mart Cuma 18.30
19 Nisan Cuma 18.30
23 Nisan Salı 18.30
26 Nisan Cuma 18.30