Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahilde tiyatro şöleni

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile organize ettiği Şoför Nebahat tiyatro oyunu sahilde yer alan Gösteri Merkezi’nde seyirci ile buluştu

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü

Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği kültürel etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından sahnelenen Şoför Nebahat oyunu 60 Evler Sahili’nde yer alan Gösteri Merkezi’nde seyirciyle buluştu. Yoğun katılımın sağlandığı müzikli tiyatro oyununa AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün eşi Şükran Aygün, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

EYDEM’li Kursiyerler Katıldı

Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde sahnelenen oyunu EYDEM’de eğitimlerini sürdüren öğrenciler de büyük bir ilgiyle izledi. Oyunun birinci perdesi sonrasında EYDEM’li kursiyerler kuliste oyuncularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. Barış Bölükbaşı’nın kaleme aldığı oyunda Çiğdem Tunç ve Murat Parasayar’ın yanı sıra Abidin Yerebakan, Sema Aras, Melih Çardak, Deniz Salman, Gökçeçiçek Özülkü, Onur Sarıaltın, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Çağrı Erceber, Soykan Kişioğlu, Melek Karabiber, Derya Yıldız, Ezgi Küçük, Savaş Özkartal da rol alıyor.

PROTOKOL 3