Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tiyatro festivalinde ilk hafta bitti

Kocaeli’de Yer Gök Tiyatro

Kocaeli’de Yer Gök Tiyatro diyerek başlatılan festivalin ilk iki gününde altı oyun oynandı. Oyuncularının çocuk olduğu tiyatro festivali onuncu yılını geride bırakırken seyircilerinden büyük alkış alıyor. İzleyicilerinin beklemediği bir sergileme biçimi ilgi uyandırıyor, dikkat çekiyor. Grup Artı “Benimle Oynar Mısın”, Grup Anonim “Telefol”, Grup Analiz “Bu?!”,  Grup Art “Hoş Geldin Hukuk”, Grup Agon “Yağmur”, Grup Anadolu “Memleket” adlı oyunlarını sergilerdiler.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kocaeli’de yine “SANAT” ile içimizi ısıttı. Festival’e veliler, sanatseverler büyük ilgi gösterirken, önemli konuklarda KBT öğrencilerini ve Burhan Akçin’i yalnız bırakmadı. Kocaeli Şehir Tiyatrosu Müdürü Lokman Ceyhan ve Kocaeli Kent Konsyi Başkanı Ali Korkmaz festiva oyunlarını izleyenler arasındaydı.

12 grup 12 farklı oyun halinde genç ve çocukların görev üstlendiği “Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali” halka açık olarak devam ediyor. Ücretsiz olarak seyircileriyle buluşan oyunlarda söz kullanılmıyor. Bu nedenle biz bu festivale “Çocuk Oyuncular Sözsüz Oyunlar Buluşması” da diyebiliriz!. 13 – 14 Ocak tarihlerinde 6 grubun oyunlarıyla festivalimiz devam edecek. 14-15 Ocak oynanacak oyunlar; Grup Armoni “İletişim”, Grup Atlantis “Ritmikleşemeyenler”, Grup Aktüel “Anormatif”, Grup Ada “Tren”, Grup Aksiyon “İçidışıbirkimbilirkim”, Grup Anatomi “Kabasabaklıklar”