Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yılbaşında TV’de neler var?

Pandemi nedeniyle Türkiye’de milyonlarca kişi 2021’i evlerinde karşılayacak. Milyonları ekran başına kilitleyecek 2021 yılbaşı özel programları da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki hangi kanalda hangi programlar olacak?, 2021 yılbaşı özel programları neler? Yılbaşı özel programları hangi kanalda saat kaçta başlayacak?

Pandemi nedeniyle Türkiye’de milyonlarca

Yeni yıla girmemize saatler kaldı. İlk aylarını saymazsak koca bir 2020 yılını evlerde geçirdiğimiz gibi, yeni yılı yani 2021’i de evlerimizde karşılayacağız. Yeni yılı milyonlar evinde karşılayacak. Hal böyle olunca da yıllar önce olduğu gibi televizyon ekranlarına kilitlenilecek. Kalabalık eş dostla olmasa da ekranlar başında sevilen programlar eşliğinde yeni yıl karşılanacak. Yılbaşını evde geçirecek olan vatandaşlar şimdiden 2021 yılbaşı özel programlarını araştırıyor. Peki 2021’i hangi programlarla karşılayacağız? Hangi kanalda hangi program var? Günlerdir yüzbinlerce kişi tarafından merak edilen İbo Şov’un 2021 özel programının konukları kimler? Güldür Güldür hangi kanalda saat kaçta? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı hangi kanalda saat kaçta?

bulentMÜZİĞİN DİVASI İBO SHOW’DA

Yılbaşının şüphesiz en merakla beklenen programı İbo Show. Yıllar sonra ekranlara yeniden dönen İbo Show birbirinden önemli konukları ağırlıyor. İbo Show’un 31 Aralık 2020’de Star TV’de ekranlara gelecek yılbaşı özel programı da çok konuşulacak. 9 yıllık aranın ardından ekranlara yeniden merhaba diyen İbo Show yıllar sonra TV karşısındakilere yılbaşı nostaljisi yaşatacak. 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00’de milyonları ekran başına kilitleyecek olan İbo Show birbirinden ünlü konukları ağırlayacak.

konuklar2SEDA SAYAN, HANDE YENER VE ŞAFAK SEZER

İbo Show’un yılbaşı özel konuğu Bülent Ersoy. 75 şarkının yer aldığı yılbaşı özel programında müziğin Diva’sı milyonları ekran başına kilitleyecek. İbo Show’un yılbaşı özel programının diğer konukları ise Seda Sayan, Hande Yener, Serdar Ortaç ve Şafak Sezer olacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR KAHKAHA VE NOSTALJİYE DOYURACAK

Ekranların en sevilen programlarından olan ve izleyenleri gülmekten kırıp geçiren programı, Ali Sunal’ın sunduğu Güldür Güldür de 2021 yılbaşı özel programında izleyenlerini hem kahkahaya hem de nostaljiye doyuracak. “Geçmişten Günümüze”de Cem Karaca’dan Zeki Müren’e unutulmaz sanatçıları anarken, Gülden Karaböcek’in müthiş performansı da yer alacak. Yeşim Salkım’ı da ağırlayacak Güldür Güldür’de bir diğer sürpriz ise Show TV’nin sevilen dizilerinden Arıza ve Kuzey Yıldızı oyuncularının performansı olacak.

guldur guldur 22020’Yİ SAĞLIK OLSUN’LA ANACAKLAR

Güldür Güldür ekibi yılbaşı akşamı için sımsıcak özel performanslar hazırladı. Serkan Çağrı ve ekibinin konuk olduğu, unutulmaz parçalarla gece bazen renklenecek bazen ise duygusal anlara sahne olacak. Meltem Yılmazkaya’nın eğlenceli şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken, Ecem Erkek ile duygusal anlar da yaşayacağız. Alper Kul, broadway şovlarını aratmayan dansları ile ve “Sağlık Olsun” şarkısı ile 2020 yılını anacak. Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel bölümüyle 31 Aralık Perşembe akşamı 20.00’de Show TV ekranlarında.

JÜRİ KOLTUĞUNDA EBRU GÜNDEŞ

2021 yılbaşı özel programları içinde en çok merak edilenlerden bir tanesi de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Programı. Yeni yıla girmemize saatler kala O Ses’e katılacak olan ünlü isimler de netleşti. Milyonları ekrana kilitlemeyi başaran program yılbaşında da en iddialı yapımlardan olacak. TV8 ekranlarında bu sezon O Ses Türkiye yer almadı. Klasik haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu sene yapılacak ve birbirinden değerli sanatçılar yer alacak. Peki Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk’ün jüri koltuğunda oturacağı O Ses Türkiye Yılbaşında hangi sanatçılar konuk olacak? Jüri koltuğunda Ebru Gündeş’in olması bekleniyor.

OSESO SES ÜNLÜLER GEÇİDİ

O Ses Türkiye’nin 31 Aralık 2020 Perşembe akşamı ekrana gelecek özel bölümünde sahne alacak ünlü isimler de belli olmaya başladı. Sunucu koltuğunda Acun Ilıcalı, jüriler arasında Hadise, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan’ın bulunduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel programında konuklar belli olmaya başladı. Gecede; Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Hakan Çalhanoğlu sahne alacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 DE EKRANA KİLİTLEYECEK

Yılmaz Erdoğan’ın hazırlayıp sunduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel 67. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Birbirinden başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken Çok Güzel Hareketler 31 Aralık yılbaşı gecesi yine izleyicileri eğlendirmeye geliyor. Peki, yılbaşı özel program konukları kimler? Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı özel programı 31 Aralık Perşembe akşamı konuklarıyla yayında olacak. Programa konuk olanlar arasında; Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can İğrek gibi isimler yer alacak.