Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 Ocak Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Ocak Koronavirüs Tablosunu paylaşıyor. 12 Ocak’ta yeni vaka sayısı 9 bin 809 oldu. 12 Ocak Korona Tablosuna göre 171 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs vaka tablosunu her gün açıklıyor. 12 Ocak Korona Tablosu’na göre vaka sayılarındaki azalma devam ediyor. Kısıtlamaların sonucunda elde edilen bu durum korunmak istiyor. 12 Ocak Korona Tablosuyla ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

HASTA SAYISI DÜŞÜYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bugün tespit edilen 983 yeni hastamız var. Uzun bir aradan sonra günlük hasta sayımız 1.000’in altına indi. Ağır hasta sayımız da azalmaya devam ediyor. Kısıtlama ve tedbirlere uymaya devam ederek aşı uygulamasına geçeceğiz. Birlikte başaracağız” dedi.

12 Ocak Korona tablosunda da iyi yönlü grafik umut vermeye devam etti.

12 Ocak Koronavirüs tablosu

12 ocak korona tablosu 1

TÜRKİYE’DE KORONAVİRÜS SON DURUM

Haftalık verilere göre, bu hafta hastalarda zatürre oranı yüzde 4,3, yatak doluluk oranı yüzde 44,2, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 61,7, ventilatör doluluk oranı yüzde 32,4, ortalama temaslı tespit süresi 10 saat, filyasyon oranı ise yüzde 99,9 olarak gerçekleşti.