Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

22 Aralık Koronavirüs tablosu

Sağlık Bakanlığı’nın 22 Aralık Koronavirüs Tablosu’na göre vaka sayılarında azalma eğilimi devam ediyor. Ölüm sayıları ise 200’ün altına inmiyor. Ancak yeni vaka sayıları 20 binin altında. 19 bin 256 yeni vaka kaydedildi. 251 vatandaşımız ise hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanlığı’nın 22 Aralık

Sağlık Bakanlığı’nın korona tabloları her gün vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 22 Aralık Korona Tablosu’na göre vaka sayılarında azalma görüldü. Yeni vaka sayılarında azalma devam ederken ölüm sayıları 200’ün altına inmiyor.

KISITLAMALAR ETKİLEDİ

Kısıtlamaların olumlu etkileri de dikkatlerden kaçmıyor. Günlük 30 bini geçen vaka sayıları kısıtlamaların ardından 20 binlere kadar geriledi. 22 Aralık Korona Tablosu’na göre de bu azalma devam ediyor.

19 BİN 256 VAKA

22 Aralık Korona Tablosu’nu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bugün tespit edilen 3.309 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı ve aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor. Vakaların azaldığı bu dönemde aile içi bulaşmalar artış gösteriyor. Her yerde tedbirlere uymalıyız. Birlikte mücadele güçlü netice verecek” dedi.

22 ARALIK KORONA TABLOSU