Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alman Nano Teknolojisiyle Protez Saçın Ömrü Taphair ile Uzadı!

Saçın genetik faktörler ve

Saçın genetik faktörler ve çevresel faktörlerden kaynaklanan dökülmelerine karşı geliştirilen Alman Nano teknolojisi, A Plus olarak bilim insanları tarafından incelendir, tam not aldı! Türkiye’de kullanımıyla saçın görünümünde doğallık ve uzun süreli kullanımıyla dikkat çekerek, ünlülerin de vazgeçilmez saç modellerini oluşturuyor!

Alman Nano Teknolojisiyle Protez Saç Kolay Kullanımıyla Ünlendi!

Alman nano teknolojisi sayesinde, saç derisinin nefes almasını sağlayan protez saç, özellikle dökülen bölgelere parça parça yerleştiriliyor. Yapıştırma yöntemi olarak adlandırılsa da, derinin üzerine tamamen yapıştırma söz konusu değil. Saç çıkış noktalarına göre seyrek bölgelere eklenen protez model, derinin hava almasını sağlıyor, duşta ve havuzda saçın sizden bir parçaymış gibi durmasına etki ediyor.

Doğal saç görünümünde Avrupa standartlarıyla saçınızı doğal görünüme kavuşturuyor. Türkiye’nin yeni yeni alışmaya başladığı bu protez modeller, kafa yapısı, deri yapısı ve saç rengine göre özel olarak hazırlanabiliyor. Kafanızın şeklinden, saç renginize kadar en ince ayrıntı dikkate alınarak, saçın güzel görünüm kazanması sağlanıyor.

Doğal Saç Görünümünde Ve Ayırt Edilemez!

Birçok saç uzmanıyla çalışılarak, saçın dokusu ve deriye temasıyla ilgili sorulara geri dönüş yapılması, soru işaretlerini ortadan kaldırdı. Protez saçın kısa sürede yıprandığına dair görüşler yapılan testlerle elendi. Saç uzun süre kullanılabilecek düzeyde, beş ile on yıla kadar ömrü olabiliyor. Yapıştırıcısının saç derisine ve saçın kalan bölgelerine zararı bulunmuyor.

Alman nano teknolojisiyle, deri nefes alıyor, saça doğal görünüm kazandırılıyor, saçtaki her santim özel olarak işleniyor. Protez işleminden sonra saçın bakımı oldukça kolay. Denize girebilir, havuz ve suyla olan temasınızı engellemeniz gerek kalmıyor. Operasyon geçirmeden kısa sürede yapılan saçın bölgesel dökülmelerine doğal görünüm kazandıran teknoloji bütün saç uzmanları tarafında onaylanıyor. Doğal protez saçlar için https://www.taphair.com/hizmet-protez-sac-istanbul ziyaret edebilirsiniz