Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atakent Cihan Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi yenilendi

Atakent Cihan Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, uzman hekim kadrosuna dahil olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Öge Gür ve Uzm. Dr. Turgut Aytekin ile kısa süre önce yenilenme sürecine başlamıştı. Eski üniteyi yıkarak tadilata başlayan hastane, daha modern koşullarda hasta kabulü yapan fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesini hizmete soktu.  

Atakent Cihan Hastanesi Fizik

Atakent Cihan Hastanesi, yenilenen ve hizmet kapsamı artırılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile daha modern koşullarda hizmet sunmaya devam ediyor.  Atakent Cihan Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi, uzman hekim kadrosuna dahil olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Öge Gür ve Uzm. Dr. Turgut Aytekin ile kısa süre önce yenilenme sürecine başlamıştı. Eski üniteyi yıkarak tadilata başlayan hastane, daha modern koşullarda hasta kabulü yapan fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesini hizmete soktu.
Son teknoloji cihazlara sahip olan fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitesinde 2 uzman hekim, 5 fizyoterapist, 3 fizik tedavi teknikeri ve 1 hemşire ile tam zamanlı olarak hizmet sunuluyor. Günde 160 hasta alma kapasitesine sahip olan ünite, ortopedik ve nörolojik rehabilitasyon ile sporcu rehabilitasyonu üzerine yoğunlaşmış durumda. Kocaeli ve çevre illerde bulunmayan TECAR Terapi cihazı da bu ünitede kullanılıyor. Bununla birlikte yüksek yoğunluklu lazer tedavisi (Hilterapi), ESWT ve tüm son model elektroterapi cihazları da ünitede mevcut. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (Getat) Ünitesinde ise ozon terapi, kupa-hacamat, ağrı mezoterapisi, kuru iğneleme, glutatyon, damardan vitamin destek tedavileri yapılıyor.
Ünitenin yenilenmesinde önemli rolü olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Öge Gür: “Kocaeli için farklı ve özel bir fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti kavramı yaratmak amacıyla çalışıyoruz. Gerek hekim- fizyoterapist uyumu, gerekse çalışma ortamı ve ekipmanlar açısından hastalarımıza mümkün olan en üst düzeyde hizmet sunmayı hedefliyoruz” diye belirtti.