Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atakent Cihan’da ezbere mi ücret alıyor?

Kocaeli Atakent Cihan Hastanesi’nde kızını ameliyat ettiren bir vatandaş, hastanenin kendisinden fazla ücret aldığını öne sürdü.

Kocaeli Atakent Cihan Hastanesi’nde

Sebahattin AydınÖzel hastanelerden şikayetler devam ediyor. Kocaeli Atakent Cihan Hastanesi’nde kızını ameliyat ettiren Ceyhun adlı bir vatandaş, sosyal bir platformda yaptığı şikayette hastaneyi fazla para almakla itham etti.

“2500 TL ALDILAR”

Mağdur olduğunu iddia eden vatandaş şunları söyledi: “31 Mayıs 2022 tarihinde kızımın düşmesi sonucunda dudağında açılma oluştu ve dikiş atılması gerekiyordu. Kocaeli Atakent Cihan Hastanesi’nde küçük bir operasyon geçirdi. 2500 TL ödeme çıkardılar ve 1000 TL sigorta karşılıyor geri kalan 1500ü benim ödememi istediler. O aceleyle ödeme yaptım daha sonra sigorta şirketine bildirmek için zorla hakkım olan faturayı aldım, vermemek için bir sürü bahane buldular.

“KAFALARINA GÖRE PARA ALDILAR”

Sigorta şirketi hastane tarafından henüz rakamsal onay talebi gelmediğinden dolayı sizden ücret talep etmemeleri gerekmektedir dedi. Kafalarına göre benden fazla para aldılar ve hala onay bekliyorum. Cihan hastanesini CİMER ® başta olmak üzere her yere şikayet edeceğim.”