Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde 5 ay sonraya randevu verdiler!

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan devlet hastanesi statüsündeki Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde fizik tedavi randevusu 5 ay sonraya verildi.

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı partisinin danışma kurulu toplantılarına başlama kararı aldıklarını duyurdu. Yıldızlı kurulların 2 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan devlet hastanesi statüsündeki Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde büyük bir skandal yaşandı. Hastaneden fizik tedavi randevusu alan bir vatandaşa tam 5 ay sonrası için randevu verildi. Dizindeki rahatsızlıktan dolayı yürüyemeyen vatandaş Şubat ayına randevu verilmesine isyan etti.

YÜRÜYEMEYEN HASTAYA 5 AY SONRASINNA RANDEVU

Berrin isimli vatandaş yaşadıklarını şu ifadelerle anlattı: “Kocaeli Darıca Eğitim Araştırma Hastanesi olmuş ama bir işe yaramaz. Bugün fizik tedaviden randevu alacaktım. ‘Şubat ayına veriyoruz’ dedi. El insaf. Dizimden yürüyemiyorum. Şubat ayı diyor ya. Yetkililerden çözüm bekliyorum. Şubat ayına kadar ben nasıl yürüyeyim. Hastayım hasta. Dalga geçer gibi şubat ayı nedir.”