Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doğuma hazır mısınız?

Doğum öncesi ve doğum sonrası süreçte doğum koçluğu ve emzirme danışmanlığı öne çıkan meslekler arasında yer alıyor. Mesleğinde başarılı işler yapan Ebe Çiğdem Ergin, anne adaylarıyla hem doğum öncesi hem de sonrası için profesyonel destek sağlıyor.

Doğum öncesi ve doğum

Son yıllarda öne çıkan mesleklerden biri olan doğum koçluğu, anne adaylarına hamilelik, doğum ile sonrası süreçte hem duygusal hem de fiziksel anlamda destek hizmeti veriliyor. Doğum öncesi süreçte hem fiziksel hem de duygusal anlamda destek hizmeti veren doğum koçları, doğum sonrasında da anne adaylarının en çok ihtiyaç duydukları konularda da destek sağlıyor. Bir diğer yandan bebeğin doğumunun ardından başarılı bir emzirme sağlanması için de emzirme danışmanlığı mesleği de öne çıkıyor.

HEM DOĞUM KOÇU HEM DE EMZİRME DANIŞMANI

Yıllardır hem doğum koçluğu hem de emzirme danışmanlığı sektöründe hizmet veren Ebe Çiğdem Ergin, mesleğinde oldukça başarı sağlıyor. Doğum öncesi bebek hazırlıkları, doğum öncesi teorik bebek bakım eğitimi, doğum sonrası uygulamalı bebek bakımı, doğum sonrası emzirme desteği (hastane ve evde), bebeğin ilk banyosu ve masajı, relaktasyon desteği, doğru zamanla ve doğru teknikle memeden kesme konularında uzman olan Ebe Çiğdem Ergin’den randevu almak için 0530 388 85 18 numaralı telefondan ya da Instagram üzerinden ‘kucukmucizen’ kullanıcı hesabından ulaşabilirsiniz.

CIGDEM ERGIN

doguma hazir misiniz 1