Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gerek yokken iki omzundan ameliyat edeceklerdi!

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne omzundaki ağrı için giden Hakan Erben adlı vatandaşa ameliyat edileceği söylendi. Erben özel bir hekime gittiğinde ise ameliyatlık bir durum olmadığını öğrendi.

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne omzundaki
SEBO İMZA

Son günlerde gündemden düşmeyen Kocaeli Şehir Hastanesi’yle ilgili ilginç iddialar gündeme geldi. Kocaeli’de ikamet eden Hakan Erben Adlı yurttaş, yaşadıklarını Bağımsız Kocaeli’ye anlattı. Erben omuz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede gerek olmamasına rağmen az daha iki omuzundan birden ameliyata alınacağını anlattı.

OMUZ AĞRISI ŞİKAYETİYLE GİTTİ

Hakan Erben adlı yurttaşın iddiaları şöyle: “İki omuzumda ağrı için Kocaeli Şehir Hastanesinden bir doktora gittim. Ortopedi uzmanı 26 Mayıs tarihi bana MR verdi 31 Mayıs’ta çekildim. Bir hafta sonra sonuçlar için gittim kendisine. Sonuçlara baktı ‘iki omuzda yırtık hemen ameliyat edilmeli’ dedi. Numaramı aldı bayramdan sonra arayıp ameliyata alacağını söyledi. Ben sonuçları üniversitede bir arkadaşıma gönderdim oradaki ortopedicilere baktırdı.

“ŞÜPHELENDİM BAŞKA DOKTORA GİTTİM”

‘Ameliyatlı durum yok yırtık yok fizik tedavi gerekli’ dediler. Bundan şüphelenince Cumhur Cevdet Kesenenli’ye gittim sonuçlara baktı. ‘Yırtık yok fizik tedavi’ dedi. Ben ‘Şehir Hastanesi’nde ameliyat dediler uzman doktorun bu sonucu yanlış okuması imkanı var mı?’ diye sordum. Yorum yapmak istemedi. Sadece ‘Burası Türkiye neler oluyor neler?’ dedi.

ŞİKAYET ETTİ BİR SONUÇ ALAMADI

Ben bunun üzerine 184’ü arayıp şikayet ettim ama cevap gelmedi. Birkaç defa arayınca döndüler ve Şehir Hastanesinden gelen cevabı söylediler. Bu durum doktorun işlemlerine karışmayız gibi bir cevap aldım. Tanıdık birileri olmasa şu an iki omuzdan ameliyatlı olacaktım.” İfadelerini kullandı.