Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hala tedbir almayanlar dikkat!

Corona Virüsü salgınıyla ilgili Türkiye’de vatandaşlar halen yeterli bilince sahip değil. Her geçen gün artan vaka sayısı ve dün meydana gelen ilk ölüm tablonun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. Uzmanlar vatandaşları bireysel tedbir almaya çağırıyor.

Corona Virüsü salgınıyla ilgili

UgYur ENCY min 218Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tek gündem Corona Virüsü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün akşam son durumu açıkladı. Türkiye’De 98 kişi Corona Virüsü teşhisiyle hastanelerde bulunuyor. 51 kişide virüs pozitif olarak tespit edildi. 1 kişi dün hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı bütün önlemleri alıyor ancak bu tek başına yeterli değil. Vatandaşın da kendi önlemlerini alması gerekiyor.

TEDBİR ALMAZSAK…

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesine gerek kalmadan vatandaşlar zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalı. Sık sık eller yıkanmalı. Kalabalık ortamlardan uzak durulmalı. Toplu taşıma araçları mümkün olduğunca kullanılmamalı. Tedbir almak için devletin yasak koyması beklenmemeli. Sadece 1 haftada Türkiye’deki vaka sayısı 98’e ulaştı. Hala tedbirini almayanlar aşağıdaki grafiğe dikkatli bakmalı. Vaka sayısı önümüzdeki günlerde katlanarak artacak. Tedbir almazsak virüs sadece haberlerde okuduğumuzla kalmayacak, bize ya da çok yakınlarımıza bulaşacak.

VAKA SAYISI