Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hastane önünde işe başlama kuyruğu

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bugün sabah saatlerinde corona virüsü tedbirleri kapsamında işe gelen personelin binaya girmeden önce ateşi ölçüldü. Tek bir noktada yapılan ölçüm nedeniyle personel yarım saat boyunca kapı önünde, yağmurlu ve soğuk havada beklemek zorunda kaldı.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi

UgYur ENCY min 256Corona virüsü tedbirleri kapsamında bir süre önce şehirlere giriş ve çıkışlarda araç içerisindeki vatandaşların ateşi ölçülmeye başlanmıştı. Benzer bir uygulama bugün Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başladı. Söz konusu uygulama nedeniyle hastane çalışanlarının tamamı ana kapıya yönlendirdi. Yüzlerce personel sabah mesai başlangıcında ana kapıdan sağlık kontrolü yapılarak içeri alındı.

YAĞMURLU VE SOĞUK HAVA

Personelin binaya girmeden önce ateşi ölçüldü. Personelin ateşi tek bir noktada ölçüldü. Kapı önünde yapılan ölçüm nedeniyle personel yarım saat boyunca yağmurlu ve soğuk havada beklemek zorunda kaldı. Hastane yönetimine tepki gösteren personel söz konusu ateş ölçümünün hastanenin giriş kısmında yer alan kapalı alanda yapılmasını istedi.
Kocaeli UYniversite Hastanesi oYnuY sYra min