Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kemik kanserini yendi!

Rahatsızlığı nedeniyle Erzincan’dan Kocaeli Şehir Hastanesine gelen Alim Korkmaz, yapılan zorlu operasyon sayesinde kemik kanserini yenerek yeniden sağlığına kavuştu

Rahatsızlığı nedeniyle Erzincan’dan Kocaeli

50 yaşındaki Alim Korkmaz adlı hastanın hastane süreci ile ilgili konuşan Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları hekimi Op. Dr. Muhammed Fatih Serttaş ”Biyopsi sonrası Osteosarkom (Kemik Kanseri) teşhisi konulan hastamıza ameliyat süreci öncesi kemoterapi uyguladık. Ardından gerçekleştirdiğimiz operasyonla, uyluk kemiğinin dizden itibaren 20 cm’lik kısmında ana damar ve sinirlerin etrafını sarmış olan tümörü başarı bir şekilde çıkararak hastanın bacağı kesilmeden sağlığına kavuşturduk.” dedi.

‘KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ’

Hastane Ortopedi ve Travmatoloji Hastalıkları Klinik Şefi Doç. Dr. Alper Gültekin ise  ” Tüm teknik donanımlara sahip hastanemizle ortopedi alanında ileri ameliyatları yapmaktayız. Ortopedik Onkoloji ve tümör cerrahisi konusunda da artık rahatlıkla ameliyat edebilir ve tedavisini gerçekleştirebiliyoruz. ” diyerek önemli açıklamalarda bulundu. Kemik kanseri gibi ciddi bir hastalıkla mücadele eden hasta Alim Korkmaz Kocaeli Şehir Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmeti sayesinde bu süreci başarıyla atlattığını ve sağlığına yeniden kavuştuğunu ifade etti.