Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Kocaeli’de vatandaşın tedavi olma hedefi 2023! Test için 2023’e sıra verdiler

Kocaeli Haber – Kocaeli’de Hakan Erben adlı vatandaş, tedavi olamıyor. Son olarak Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne giden Erben’e laboratuvar için 2023’ün mayıs ayına sıra verildi!

Kocaeli Haber - Kocaeli’de

Sebahattin AydınKocaeli Haber – Sağlık alanında lüks ve yeni model binalar inşa eden Türkiye, o binaların içinde yeterli teçhizatı bulunduramıyor. Hastanelerde özellikle laboratuvar sonuçları için hastalara 1 yıl hatta 1 buçuk yıl ileri tarihe randevu veriliyor.

“BANA VERİLEN TARİH 2023 24 MAYIS””

Buna son örnek ise Hakan Erben adlı vatandaşın yaşadıkları oldu. Gazetemize konuşan Erben, “ 2 yıldır Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden muayene bile alamıyorum. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde muayene buldum. Zor bela 1 ay bekleyip dosya hazırladım. Dün laboratuvar için sıra alacaktım bana verilen tarih 2023 24 Mayıs. 2 yıldır KBB tedavisi olamıyorum” dedi.

“SADECE ÖZEL HASTALARINA SIRA VAR”

Öte yandan Erben, “Kocaeli Üniversitesi’nden teşhis koyamadan ameliyata karar verdiler. 4 aydır onu da yapmıyorlar. ‘Sıraya koyduk’ diyorlar ama sadece hocaların özel hastalarına sıra var” dedi.

hakan erben sira
Hakan Erben, laboratuvar için sıra almaya gittiğinde eline bu kağıdı verip gönderdiler.