Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Şehir Hastanesi’nden ‘Zor Hava Yolu Yönetimi’

Kocaeli Şehir Hastanesi Anesteziyoloji ve Re-animasyon Kliniği tarafından bu yıl 3. sü düzenlenen ‘Kocaeli Anestezi Günleri‘ başlıklı söyleşi “Zor Hava Yolu Yönetimi ” teması ile Kocaeli Şehir Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Anesteziyoloji

Bu yılki ana teması “Zor Hava Yolu Yönetimi” olan söyleşiye hastane Başhekimi Doç Dr. Bahri Elmas, hastane yöneticileri ve ilimizdeki Anesteziyoloji ve Reanimasyon akademisyen, uzman ve asistanları katılım sağladı. Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen programda Prof.Dr. Dilek İçli ve Doç.Dr. Mehmet Yılmaz oturum başkanı olarak yer aldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Hastane Başhekimi Doç.Dr. Bahri Elmas açılış konuşmasında ‘’ Anesteziyoloji ve Reanimasyon alanında yapılan bu tarz etkinlikler gerçekten çok değerli. Yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek, deneyimleri paylaşmak mesleki bilgi ve becerilerin güncellenmesine büyük katkı sağlar. İlimizdeki hekimlerimizin ve hocalarımızın  bir araya gelerek bilgi alışverişi yapması, mesleğin daha ileri seviyelere taşınmasına önemli bir zemin oluşturur. Söyleşinin başarılı geçmesini ve katılımcıların bilgi birikimlerini artırmasını temenni ederim.’’ diyerek organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

SUNUMLAR YAPILDI

Açılış konuşmasının ardından ‘Güncel Hava Yolu Kılavuzlarına Kısa Bakış, İleri Hava Yolu Tekniklerinden LMA aracılı Entübasyon: Aintree Kateter, Hava Yolu Yönetiminde USG Kullanımı, Uyanık Fiber Optik Entübasyon ’ konularında Uzm. Dr. Sema Candan, Doç.Dr. Ahmet Yüksek, Prof.Dr. Zehra İpek Arslan Aydın ve Dr. Öğretim Üyesi Volkan Alparslan tarafından sunumlar yapıldı. Program, Prof.Dr. Dilek İçli ve Doç.Dr. Mehmet Yılmaz’ın kapanış konuşmalarının ardından akşam yemeği ile sona erdi.