Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde skandal iddia! Sağlam diş mi çekildi?

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde bir vatandaş, annesinin sağlam dişinin çekildiğini iddia etti.

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği

Sebahattin AydınKocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’yle ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde fakülteye giden bir hastanın dişi çekilirken yaşananları kızı anlattı. Stajyerin dişi kırdığı, doktorun hastayla tartıştığı ve sağlam dişin çekildiği iddia edildi.

“CANI YANDIĞI İÇİN TEPKİ VERMİŞ”

Betül adlı vatandaş, bir sosyal şikayet platformunda şu iddialarda bulundu: “Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde annemin diş çekimi randevusu vardı. Başına bunların geleceğini bilseydim tek başına göndermezdim. Stajyer kız dişi çekmeye çalışıyor gücü yetmiyor annemin dişini kırıyor içeriden **** adında bir doktor geliyor annemin çenesine bastırarak kırık dişi çekmeye çalışıyor annemde canı yandığı için tepki vermiş doğal olarak. Saygısız bir adam güya doktor işte annem için gönderin bu hastayı çekmeyeceğim diyor.

“KİMSE CANINI SOKAKTA BULMADI!”

Annemin ağzı kanlar içinde başka bir doktor çağırıyorlar o da tornavida gibi bir aletle dişi etten ayırıp çekiçle vurup kırıp kırıp dişi çıkartıyor ki çıkan kök sapasağlamdı diyor annem anneme dişin çürük deyip sağlam dişi çekmeye çalışmışlar onu da becerememişler iki gündür yüzü şiş hala yemek yiyemiyor onu da geçtim orada gördüğü bu saygısız muamele de cabası gerekli yerlere şikayette bulunacağım. Kimse canını sokakta bulmadı. Bu ne saçmalık kimse bunları denetlemiyor mu ya…”