Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Üniversitesi Hastanesinde ultrason randevuları 4 ay sonraya veriliyor!

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde ultrason randevularının 4 ay sonraya verildiği gündeme geldi. Vatandaşlar, hastanelerde yaşanan sorunların çözümünü istiyor.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde ultrason
Nazim Ozgun Erbulan 1

Vatandaşın sağlığına kavuşması için bir an önce tedavisine başlanması gerekirken kamu hastanelerinde yaşanan süreç vatandaşı olumsuz etkiliyor. Birçok farklı sorun ile gündeme gelen hastanelerde sorunlar halen çözülmüş değil. Tedavinin devamı için randevu almak isteyen vatandaşlar bir hayli bekliyor.

4 AY SONRAYA RANDEVU

Geçtiğimiz haftalarda Kocaeli Devlet Hastanesi’nde bir ay önce çektirilen röntgenlere ulaşılamadığını gazetemiz gündeme getirmişti. Sorunun çözüldüğüne dair halen bir açıklama yapılmazken bu kez de Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde ultrason çektirmek isteyen vatandaşlara en erken tarihin 4 ay sonraya verildiği iddia edildi. İktidarın sağlık yatırımlarıyla övgülerine rağmen yaşanan bu sorunlar vatandaşın psikolojisini de olumsuz etkiliyor. Hastanelerde uzun kuyruklar oluşturan ve yeterli sağlık hizmeti almadığını belirten vatandaşlar sorunların bir an önce çözülmesini istiyor.