Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli’de neden bu ilacı dağıtıyorsunuz?

Kocaeli Devlet Hastanesi’ne iş yerinin talebi üzerine Koronavirüs testi yaptırmaya giden vatandaşa testinin negatif çıkmasına rağmen bir kutu ilaç verip kullanması tembih edildi.

Kocaeli Devlet Hastanesi'ne iş

SEBO min 5Kocaeli Devlet Hastanesi’nde Koronavirüs testi yaptıran vatandaşın testi negatif çıktı. Vatandaşın iddiasına göre oradan bir kutu ilaç verilip sonuç ne çıkarsa kullanması tembihlendi. Vatandaş, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bu hafta iş yerinin dayatması sonucu 3 gün içinde ikinci defa test yaptırmak zorunda kaldım. Son testi Kocaeli Devlet Hastanesi’nde verdim.

“BİRİLERİNİN ELİNDE Mİ KALDI?”

Testten sonra eline bu ilacı tutuşturup hemen kullanmamı sonuç ne olursa olsun devam etmemi istediler. Benden sonra giden herkese de aynı ilacı verdiklerini gördüm. Testim negatif çıktı zaten. İnandığım ciddiye aldığım bir durum da değildi. Ancak herkese ilaç vermeleri bu pandemi yalanıyla ilgili şüphelerini iyice artırdı. Birilerinin elinde bol miktarda bu ilaçtan olmalı. Aşı olayı gelirse ellerinde kalmadın diye stok mu eritiyorlar? Ne olduğu belli olmayan ilaçlar peynir ekmek yerine mi dağıtılıyor? hizmet olarak bilgisi olan varsa dinlerim” dedi.

koronavirus ilac