Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEDAR Gölcük’ün kadrosu güçleniyor

Gölcük, Gebze ve Sakarya, İstanbul Ataşehir ve son olarak İzmit’te bulunan sağlık noktaları ile gücüne güç katan Medar Hastaneleri, yeni hekim transferleri ile kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Gölcük, Gebze ve Sakarya,

Medar Hastaneleri’nin 25 yıllık sağlık tecrübesi ile ilk hizmet noktalarından biri olan Medar Hastanesi Gölcük, bünyesine ikinci Cildiye uzmanı Dr. Seda Cebeci ÖZBAY ile güçlenirken, Diyetisyen kadrosuna Uzm.Dyt. Hatice ÖNDER’i de dahil etti.  Cildiye ve Diyetisyen ile hekim sayısını 52’ye çıkararak Medar Gölcük, hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaya, hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor.

Medar Hastanesi Gölcük’te yeni göreve başlayan dermatoloji uzmanı Uzm.Dr. Seda Cebeci ÖZBAY, akne, rozasea, atopik dermatit, saç ve tırnak hastalıklarının tedavisi, deri kanserleri, Nevüs (ben) muayenesi taraması, Sedef Hastalığı, Allerji hastalıkları ve tedavileri konusunda uzman. Aynı zamanda kozmetik dermatoloji alanında da botoks-dolgu uygulamaları, göz etrafı renk koyulaşmaları tedavisi ve anti aging uygulamaları, gençlik aşısı,nem aşısı, kollajen aşısı, saç PRP,yüz PRP ile, boyun ve el gençleştirme uygulamaları ile de dikkat çekiyor.

Medar Hastanesi Gölcük, Beslenme ve Diyet alanında kadrosuna uzman diyetisyen Hatice ÖNDER’i dahil ederek, alanında uzman isimlerle kaliteli hizmet anlayışını sürdürüyor. Uzman Diyetisyen Hatice ÖNDER, bireysel beslenme danışmanlığının yanı sıra, sağlıklı kilo verme ve kilo alma programları, gebelik ve emzirme döneminde beslenme danışmanlığı, sporcu beslenmesi, onkolojik hastalarda beslenme, çocuklarda ve ergenlikte beslenme, kalp ve damar hastalıklarında beslenme, bariyatrik cerrahide beslenme konularında hizmet veriyor.

uzm.dr .seda cebeci özbayUzm.Dr. Seda Cebeci ÖZBAY Kimdir?

Dermatoloji uzmanı Dr. Seda Cebeci ÖZBAY, Tıp Eğitimini 2008-2014 yılları arasında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tamamladı.  Dermatoloji alanında uzmanlığını 2015-2020 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan ÖZBAY,  Mardin Midyat Devlet Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniğinde görev aldı.

uzm.dyt .hatice önderUzman Diyetisyen Hatice ÖNDER kimdir?

Uzman Diyetisyen Hatice ÖNDER, 2011-2015 yılları arasında Haliç Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Lisansını tamamlarken, 2020-2022 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi, Halk Sağlığı Tezli Yüksek Lisans ve 2021-2022 yılları arasında Università Degli Studi di Parma, (İtalya) Beslenme Bilimleri Yüksek Lisansını tamamladı. Sırasıyla, 2014-2015 yılları arasında Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi, 2018’de Gentest Enstitüsü, Nütrigenetik Uzmanı, 2018-2019 yılları arasında da Habit Sağlıklı Gıda Ürünleri ve Yiyecekler A.Ş.’de diyetisyen olarak görev aldı.