Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Medar muhtarlarla bir araya geldi

Medar Hastaneleri; Gölcük, Gebze, Sakarya, İstanbul Ataşehir ve son olarak İzmit’te hizmete açtığı Medar Tıp Merkezi ile ulusal bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Medar Hastaneleri; Gölcük, Gebze,

Medar Hastaneleri geleneksel buluşmalarına yeniden start vererek, İzmit Muhtarları ile bir araya geldi. Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisleri Beytül Kebap Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna, Medar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin TALUS, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Mustafa Ersoy, İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl, üroloji hekimi Op.Dr. Adem TOK ve çok sayıda muhtar katılım gösterdi.

Medar’a teşekkür ederiz

Medar Hastaneleri ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda, yönetim kurulu başkanı Dr. Şahin TALUS söz alarak, Medar Hastaneleri’nin sağlık alanında verdiği hizmetlerden, yeni hedeflerden bahsederken muhtarların mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını gidermek üzere çok önemli bir aracı olduklarına değinirken, böyle bir organizasyonda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Mustafa ERSOY, Medar Hastaneleri’nin muhtarları unutmayarak, kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmiş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek teşekkürlerini sundular. İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir KIZIL, güzel bir ortam sağlayarak muhtarları bir araya getiren Medar Hastaneleri yönetimine teşekkürlerini iletti.

Muhtarlara ecza dolabı

Medar Hastaneleri’nin muhtarlarla bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda, Üroloji hekimi Op.Dr. Adem Tok üroloji ve ürolojik hastalıklarla ilgili detaylı bir bilgilendirme sunumu yaparak, böbrek sağlığından, tümörlere, prostattan, böbrek sağlığını korumaya yönelik önerilere kadar pekçok konuda bilgilendirirken, program sonunda Medar Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şahin Talus, her muhtarlığa bir ecza dolabı hediye edecekleri sözünü verdi.