Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MEDAR’da mikrocerrahi ile fıtıktan kurtuldu

Bel fıtığı hastalığı nedeniyle yürümekte güçlük çeken Mesut Aksu, Özel Medar Gölcük Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op.Dr.Emre Korkmaz tarafından, mikrocerrahi yöntemi ile opere edilerek sağlığına kavuştu.

Bel fıtığı hastalığı nedeniyle

6 aydan bu yana sağ kalçadaki ve bacaktaki ağrısı, sağ ayaktaki kuvvetsizliğine neden olan bel fıtığı hastalığı nedeniyle yürümekte güçlük çeken Mesut Aksu, Özel Medar Gölcük Hastanesi‘nde Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanı Op.Dr.Emre Korkmaz tarafından, mikrocerrahi yöntemi ile opere edilerek sağlığına kavuştu.

RAHAT BİR ŞEKİLDE YÜRÜMEYE BAŞLADI

Özel Medar Hastanesi Gölcük’te Ameliyattan sonra kalçadaki ve bacaktaki ağrısı geçen, ayaktaki kuvvetsizliği düzelen Mesut Aksu ”6 aydır gittiğim birçok hastanede doktorlar tarafından bel fıtığına yönelik çeşitli ameliyatlar önerildi ancak ben doktorum Emre Bey’e güvenerek Gölcük MEDAR Hastanesi’nde opere oldum. Ameliyattan sonra hiç bir sorun yaşamadan, şikayetlerimden hemen kurtularak rahat  bir şekilde yürümeye başladığım için çok mutluyum” dedi.

İYİ SONUÇLAR

Ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr.Emre Korkmaz ”Mikrocerrahi yöntem kullanarak gerçekleştirdiğimiz bel fıtığı ameliyatında büyüterek görme avantajımız olması nedeniyle, operasyon son derece güvenli olup, sadece küçük bir kesiden yapmakta ve çok iyi sonuçlar almaktayız” deid. Ameliyatta bir gün sonra taburcu edilen hasta Mesut AKSU, tüm hastane personeline ve servis hemşirelerine de desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

emre kormaz hasta hikayesi2