Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Medical Park Kocaeli hasta yakınını böyle ağlattı!

Medical Park Kocaeli Hastanesi önünde ağlayarak yardım çağrısında bulunan hasta yakını, fatura istediklerini ve fatura vermemek için hastalarının ameliyatının iptal edildiğini iddia etti.

Medical Park Kocaeli Hastanesi

SEBO min 5Medical Park Kocaeli Hastanesi‘nde bir hasta yakının isyanı ve iddiaları geniş yankı buldu. İddiaya göre hastalarını Medical Park Kocaeli Hastanesi’nde ödeyecekleri para karşılığında fatura istedi. Hastane fatura vermeyeceklerini ve ameliyattan vazgeçtiklerini söyledi. Bu olayın ardından hasta yakını hastane önünde ağlayarak yardım çağrısında bulundu.

“AMELİYATTAN VAZGEÇTİLER”

Hasta yakını, “Ameliyattan vazgeçtiler. Bu ameliyatı yapmama hakları olduğunu söylediler. Hakkımızı kimsenin yemesine müsaade etmeyelim. Cumhurbaşkanımızın Türk vatandaşı olarak tanıdığı hak var. O da acil ve kanser hastalarının her türlü hastanede tedavilerinin ücretsiz yapılması.

“FATURA VERMEMEK İÇİN AMELİYATI İPTAL ETTİLER!”

Medical Park Kocaeli Hastanesi‘nden şu anda resmen kovulduk. Kovulmamızın nedeni de ödeyeceğimiz para karşılığında para istememiz. Fatura vermeyi kabul etmedikleri için ameliyatımızı iptal ettiler”