Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Normal hastalara kapatıldı! Sadece Coronalılara bakacak…

İzmit Seka Devlet Hastanesi normal hastalara kapatıldı. Hastane bundan sonra sadece Corona vakalarına bakacak.

İzmit Seka Devlet Hastanesi

UgYur ENCY min 227Giderek artan Corona Virüsü vakalarına karşı devlet önlemlerini sürdürüyor. Kimi ülkelere göre oldukça olumlu kimi ülkelerin ise bir hayli gerisinde kalan sağlık önlemleri şimdilik vaka sayısındaki artışa engel olamıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nin verdiği son rakamlara göre 1.236 hastaya Corona Virüsü tanısı kondu, 30 hasta hayatını kaybetti. Her geçen gün artan vakalara karşı Kocaeli’de önemli bir karar alındı.

HASTA KABUL EDİLMEYECEK

İzmit’te yer alan Seka Devlet Hastanesi normal hastalara kapatıldı. Dün akşam hastane çalışanlarına mesajla bildirim yapılarak hastanenin bugünden itibaren yalnızca Corona vakalarına bakacağı, Covid-19 hastanesi olarak hizmet vereceği duyuruldu. Hastanede yatan hastalar kısa süre içerisinde başka hastanelere sevk edilecek. Bugünden itibaren acile yapılan başvurularda da çok acil vakalar hariç hasta kabulü yapılmayacak, hastalar diğer hastanelere yönlendirilecek.

TABURCU VE SEVK

Hastaneden çalışanlara yapılan çağrıda şu ifadeler yer aldı: “Değerli çalışma arkadaşlarımız yarın sabahtan itibaren merkez semt polikliniği haricindeki tüm poliklinik alanlarımız kapalı olacak. Acil servisimiz çok acil vakalar haricinde giriş triyaj da belirlenerek diğer sağlık kuruluşlarına yönlendirilecek. Kurumumuz sadece covid hastanesi olarak hizmet verecek olup diğer tüm branşlar taburcu veya sevk edilecek. Yarın herkes normal mesaisine gelecek olup idaremizce sizlerin en iyi şartlarda çalışmasına yönelik listelerimiz ilan edilecektir. Biz ekip olarak eminiz ki bu süreci birlik ve dayanışma içinde en iyi şekilde atlatacağız. Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Hayırlı akşamlar diliyoruz.”