Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O sağlıkçılar işe gitmiyor mu?

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde bazı veri giriş personellerinin haftalardır işe gitmediği iddia ediliyor. İşe gitmediği belirtilen personeller arasında bir müdürün eşi de var.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde

UgYur ENCY min 273Sağlık çalışanları corona virüsüne karşı canla başla mücadele ediyor. Hayatlarını riske atarak hastaları tedavi eden sağlıkçılar sağlık hizmetinin aksamaması için çabalıyor. Ancak iddialara göre kentimizde bir grup sağlıkçı kollanıyor. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde bu sebeple önceki gün büyük bir tartışma yaşandı. Veri giriş personelleri hastane yetkililerine bazı personelin işe gelmediğini söyledi.

TARTIŞIRKEN BAYILDI

Hastanenin sağlık bakım hizmetleri müdürünün eşinin de işe gelmeyenler arasında olduğu iddia edildi. Koridorda yaşanan tartışmalar sonrasında Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ferhat Yücel, İdari Mali Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Erdoğan ve İdari Mali Hizmetleri Müdür Yardımcısı da tartışmanın olduğu yere gitti. Bu sırada bir veri giriş personeli tartışmaya dayanamayarak bayıldı. Hastanede kaç personel görev yapıyor? Bu personellerden kaçı ne zamandır işe gitmiyor? Sağlıkçılar arasında neden ayrım yapılıyor? Gebze Fatih Devlet Hastanesi çalışanları bu soruların cevaplarını merak ediyor.