Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Akademi’de ayakbastı parası!

Denetimsiz özel hastaneler, Kocaeli’de vatandaşları mağdur ediyor. Bir mağduriyet haberi de Özel Akademi Hastanesi’nden geldi.

Denetimsiz özel hastaneler, Kocaeli’de

Sebahattin AydınKocaeli’de özel hastanelerdeki denetimsizlik, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Keyfi ücretlendirmelerle vatandaşın parası alınıyor. Bir şikayet de Özel Akademi Hastanesi’nden geldi. Sosyal bir ağda yer alan şikayette, vatandaş muayene olamadan 566 TL ücret ödediğini iddia etti.

ACİLE GİTTİ

Okan adlı hasta, “İzmit Özel Akademi Hastanesine el şişliği nedeniyle acilden giriş sağladım, danışmana gidip elimin şiştiğini bundan dolayı geldiğimi söyledim. Çalışan odaya yönlendirdi, 5 dakika odada bekledikten sonra doktor geldi, elime baktı film çekilsin dedi. Ben de film çektirmeden önce film ücreti alçı ücreti fiyatını sordum.

2 BİN TL ÇIKARDILAR!

Toplamda 2bin TL gibi rakamı geçiyordu hepsi. Teşekkür ettiğimi belirterek çıkışa yöneldiğimde çalışan benden odaya girdiniz ücreti almamız gerekiyor dedi. Doktor hanım hiçbir şey yapmadığı gibi muayene olmadığımız halde 566 TL ödeme aldılar benden. Hak mıdır bilmiyorum, her yerde de bu konuyu dile getireceğim. Ücretin iadesini talep ediyorum.” iddialarında bulundu.