Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Akademi’de hamile hastayı kapı kapı gezdirdiler mi?

Özel Akademi Hastanesi ile ilgili şikayetler artıyor. Bir hamile hasta doğum için yatış öncesi kapı kapı gezdirildiğini iddia etti.

Özel Akademi Hastanesi ile

Sebahattin AydınÖzel hastanelerin denetimsizliğinin faturası her zaman vatandaşa çıkıyor. Kocaeli’deki tüm özel hastaneler istisnasız olarak hastalarını mağdur ediyor. Bir şikayet haberi de yine Özel Akademi Hastanesi’nden geldi.

HEMEN PARAYI SORDULAR

Elif adlı hasta bir şikayet platformuna şunları yazdı: “24.02.22 tarihinde hastanede doğum yaptım sabah yatışım yapılacak. Her gittiğimiz bankoda ilk önce ödeme yaptınız mı diye sordular hastanede yatışım yapıldı ve doğum yapıp çıktım bir hafta sonra raporumun yazılmadığını fark ettim hastaneyi aradım ve denilene göre hastanede size bilgi verilmesi gerekiyor vermemişler dediler. Doktorum dış doktor olduğu için bu problemleri yaşadığımı söylediler.

“KAPI KAPI GEZEREK YAPTIM”

Hastaneyle doktorun SGK ® anlaşması olmadığı için kendi doktorlarına rapor yazdırıyorlar ve normalde 400 müşteri ama biz orada doğum yaptık mağdur olmayalım diye 80 TL ücret talep ettiler rapor ücreti. Beni doğum ücretim olan 5300 TL ödemeyi yapmadan odama almadılar bu kadar para düşkünü bir yer görmedim. Her bankoda öncelik para ben doğum stresim ile bütün yatış işlemlerimi kapı kapı gezerek hallettim. Konuyla ilgilenmenizi ve konumun çözüme gitmesini rica ediyorum.”