Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Gölcük Medar Hastanesi’nden hemşirelere hediye

Özel Gölcük Medar Hastanesi 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla, özellikle pandemi süresince ön saflarda yer alarak fedakarca görev alan hemşireleri unutmayarak günlerini kutladı

Özel Gölcük Medar Hastanesi

Özel Gölcük Medar Hastanesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşireler günü sebebiyle, bu zorlu pandemi süresince fedakarca mücadelede veren ve büyük emekleri olan değerli hemşİrelerin 12 Mayıs Hemşireler Günü’nü gül hediye ederek kutladı. Özel Gölcük Medar Hastanesi’nin başhekimi Dr. Göksel ENSARİ ve hemşirelik hizmetleri müdür yardımcısı Yasemin ÖZTÜRK,  tüm sorumlu hemşireleri birimlerinde ziyaret ederek gül hediye etti.

“SAĞLIK ORDUSUNUN VAZGEÇİLMEZLERİ’

Özel Gölcük Medar Hastanesi Başhekimi Dr.Göksel Ensari, zor günler geçirdiğimiz bu süreçte tüm sevdiklerinden, çocuklarından, annelerinden, babalarından, eşlerinden ayrı kalarak insan sağlığına hizmet noktasında büyük fedakarlık örneği sergilemişlerdir. Sağlık ordumuzun vazgeçilmezleri olduklarını  bir kez daha ispatlayan değerli  hemşierelerimizin  Hemşireler Günü’nü kutluyor, Covid sebebiyle görevi başında hayatını kaybeden tüm hemşirelerimizi de saygıyla ve rahmetle anıyorum” dedi.

Ozel Golcuk Medar Hastanesihemsire5 Ozel Golcuk Medar Hastanesihemsire7 hemsire4 Ozel Golcuk Medar Hastanesihemsire2