Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Konak’ta hastalar şikayetçi!

Özel Konak İzmit Hastanesi’nde hastaların şikayetleri arttı. Hastalar, sistemsel ve fiziksel nedenler dolayısıyla hastaneyle ilgili rahatsızlıklarını ifade ediyor.

Özel Konak İzmit Hastanesi’nde

Sebahattin Aydınİlimizdeki özel hastanelerden biri olan Özel Konak İzmit Hastanesi, ağırlıklı olarak Mehmet Alipaşa, Yenişehir ve Yahya Kaptan mahallelerinden hastalara hizmet veriyor. Bir devlet hastanesi kadar kalabalık olan hastaneden vatandaşların şikayetleri de artıyor.

Sosyal mecralarda hastaneyle ilgili birçok şikayet yer alıyor.

İŞTE BAZI ŞİKAYETLER

ozel konak hastanesi hizmeti cok kotu 1Emrah adlı hasta yakını, “02.02.2022 tarihinde Konak İzmit Hastanesi’nde sezaryen doğum gerçekleştirdik. Odaların durumu vahim ufacık dolap ® ve arkası kırık dolap kapağının kulpu yok. Fotoğraf için extra 250 TL para verdik içeriğinde kapı süsü de olmasına rağmen yoğunluktan dolayı öğlenden sonra gelecek dediler ancak o bile gelmedi. Bu kadar kötü bir özel hastane görmedim hasta haklarına şikayet etmeme rağmen hiçbir şeyin değişeceğini düşünmüyorum.” İfadelerini kullandı.

“AMELİYAT TEŞHİSİ KONDU İLGİLENMEDİLER!” İDDİASI

Samet adlı hasta, “10 Şubat tarihinde muayene için gittiğim Konak Hastanesi’nde KBB. Doktoru *** bey tarafından ameliyat teşhisi koyuldu. Bunun üzerine özel sağlık sigortama ön başvuru yapıldı. Fakat ertesi günü başvuru yapılması üzerine özel sağlık sigortama, hastane tarafından eksik evrak olduğu bu yüzden işlem onaylanmadığı söylendi. Bunun üzerine hastaneyi aramama rağmen sürekli hasta yatış kısmındaki arkadaşın meşgul olduğu not aldıklarını ve geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen bir türlü dönüş yapılmamakta.

3 gün ve 5 ‘ten fazla arayıp sürekli aynı cevabı aldığımı söylediğimde *** hanım isimli sekreter bayan tarafından olayı sakince anlatmama rağmen sitemkar ve azarlar vaki tepki almama rağmen hala gerdi dönüş yapılmadı. Yarın sigortamı arayıp işlemi iptal ettireceğim. *** bey için oraya gitmiş olmama rağmen sırf bu personel yüzünden başka hastaneye gideceğim.” dedi.

“2 AY BENİ OYALADILAR”

Murat, adlı hastanın ise “01.11.22 ili 08.11.22 tarihi arası rapor aldım SGK ® aktif değilmiş aktif olduğunu söyledim fakat sistemsel bir problemden dolayı SGK bildirim yapmamışlar. 5.6 kere rapor bölümüyle görüştüm tam 2 aydır beni oyalıyorlar bugün aradılar SGK kabul etmiyor diyor benim maaşım kesildiğinde 15-20 gün sonra hastaneyi aradım SGK bildirim yapar rapor düzenleriz dediler şimdi de yapacak bir şey yok diyorlar iş yeriyle görüşün diyorlar. Bu konuyu mahkemeye taşıyacağım.” dediği görüldü.