Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni doğum yapan anneyi bir buçuk saat üşüttüler mi?

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan bir anne, görevliler tarafından doğum sonrası gördüğünü iddia ettiği kötü muameleyi anlattı.

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim

Sebahattin AydınSağlık kurumlarıyla ilgili hastaların iddiaları çeşitli platformlarda dolaşıyor. Bir iddia da Kocaeli Darıca Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile ilgili gündeme geldi. Pınar adlı bir anne, bu hastanede yaptığı doğum sonrası yaşadıklarını anlattı.

NEGATİF AMA PANDEMİ ODASI

İşte o iddialar: “021. Kasım 2021 de doğum yaptım doğuma giren ebeler iyiydi ama bana evrakları hazırlayan ebe çok sinirli agresifti. Aynı zamanda PCR testim negatif çıkmasına rağmen beni pandemi odasına aldılar orada doğum yapmak zorunda kaldım. Çok soğuk olmasına rağmen doğumdan sonra üzerime ince bir pike örtüp gittiler.

“DOĞUMDAN SONRA OLUR BÖYLE” DEDİLER

‘Üşüyorum’ dememe rağmen evrakları imzalattıran personel beni tersledi ‘doğumdan sonra olur böyle’ dedi. Üzerime başka bir şey vermedi bile ben orada bir buçuk saat titredim. Sonrasında servise çıktığımda çocuk doktoru dışında hiçbir doktor gelmedi yanıma.”

darica hastane dogum sikayet