Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzbaşılar ASM 12.8 milyon TL

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin alt kısmında yer alan, Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi’nin ihale süreci tamamlandığını açıkladı.

Gölcük Belediye Başkanı Ali

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Yüzbaşılar’da yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi’nin ihale süreci tamamlandığını duyurdu. Tamamlanan süreç sonrasında 12 milyon 888 bin TL ile ihaleyi kazanan Atmaca Kardeşler ile Barkan Yapı işbirliği firmasıyla sözleşme imzalandı. Yer tesliminin yapılması sonrasında imalata başlanacak. Başkan Sezer, ihalenin Yüzbaşılar Mahallesi ve ilçeye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

ASM 365 GÜNDE TAMAMLANACAK

Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi; girişi Amiral Kayacan Caddesi tarafında olan ve inşaatı devam eden Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin alt kısmında yer alıyor. 365 gün içinde tamamlanması planlanan Yüzbaşılar Aile Sağlığı Merkezi’nin, bodrum, zemin ve 1.kattan oluşacak ve zeminde 657,89 m2, toplamda 2.108 m2 kapalı alana sahip olacak ve 9 doktorla hizmet verecek.

YENİ GÖLCÜK HASTANESİ HIZLA TAMAMLANIYOR

İkmal inşaatının hızla sürdüğü Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin de bu sene sonunda tamamlanması planlanıyor. 256 deprem izolatörü ile depreme dayanıklı olarak inşa edilen Gölcük Devlet Hastanesi’nde; 272 yatak, 9 ameliyathane, 62 poliklinik yer alacak.