Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

11 il başkan yardımcısıyla İzmit teşkilatına gitti

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Av Yunus Emre Kurt ve 11 il başkan yardımcısı, Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’u makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ilçe başkanları ziyaretlerinin sonuncusunu İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a yaptı. İlçe teşkilatını çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Yunus Emre KURT, İzmit’le alakalı istişarelerde bulundu.

“GÖVDEMİZİ ORTAYA KOYARIZ”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ilçe başkanı Kemal Okur: “İzmit’le alakalı her taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız. Hiç şüphesiz İzmit’imizin huzur ve refahı her şeyin üzerindedir. İzmit’imizin gerçek anlamda gülümseyeceği günlere kadar durmadan yorulmadan çalışacağız ve başaracağız. Çalışmalarımızda her zaman destekçimiz olan il başkanımıza ve yönetimine de teşekkür etmek isterim. Biz inanıyoruz ki birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim kılsın” dedi.

Milliyetci Hareket Partisi Kocaeli Il Baskani Av Yunus Emre KURT ve 11 il baskan yardimcisi Milliyetci Hareket Partisi Izmit Ilce Baskani Kemal Okuru makaminda ziyaret etti.