Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Temmuz’da üye toplamaya CHP’den sert tepki!

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Milli İrade Meydanı’nda anma etkinlikleri gerçekleştirildi. Bu anma etkinliklerinde AKP Kocaeli Gençlik Kolları, stant kurarak üye kaydı yapmaya çalıştı. Bu duruma CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar sert ifadelerle yüklendi. Çakar, yazılı açıklamasında şunları söyledi: “Perşembe Pazarı alanında yapılan 15 Temmuz Şehitleri anma gününde , AKP’nin şehitlerimizi unutup gerçek yüzlerini ortaya koyarak meydanı AKP’ye üye yapma pazarı ortamına çevirmeleri rezilliğine şahit olduk. Şaşırdık

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

mı tabi ki de hayır. Zihniyetlerinin dışa vuruşlarına tekrar tanık olmaya devam ediyoruz. Bunlar değil miydi şunları söyleyen; Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, katıldığı bir programda kendisine FETÖ ile ilgili sorulan bir soruya “Bunların karanlık yüzlerini maalesef çoğumuz göremedik. Masum değiliz hiçbirimiz.”

“ALDATILDIK”

AKP’li Bekir Bozdağ’ın “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Değerli bir insandır, bilge bir insandır. Her şeyi de devletin denetimi gözetimi altında açıktır” Ve Recep Tayyip Erdoğan “17 üniversite kurmak için geldiler hepsini onadım. Okullar için yer istediler verdik. Devlet Başkanlarına hükümet başkanlarına bunları biz refere ettik. Ne istediniz de alamadınız? Bizim zamanımızda büyüdüler düşüncesini reddetmem. Doğrudur aldatıldık.”

“ÜYE YAPMA HIRSI”

Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceleri ortaya koyamamanın üzüntüsünü yaşamaktayız. Bundan dolayı hem rabbimize hem milletimize verecek hesabımızın olduğunu biliyorum. Rabbim de milletim de affetsin” Ve Cumhuriyet Halk Partsinin TBMM de vermiş olduğu FETÖ’nün siyasi ayağının tespit edilmesiyle ilgili önerge AKP ve MHP’nin oyları ile reddedildi. Bunların hepsi tarihe belgeleri ile kaydedildi. İşte elbirliği ile ve açık itirafları ile canım devletimizi, ülkemizi bu hale getiren; hain darbe girişimi ile devletimizi tehdit altında bıraktıran AKP hükümeti bugün hain darbe girişimin dördüncü yılında tüm yapılanları unutmuş, şehit olanları unutmuş, şehit anne- babaları- eşleri- çocuklarını unutmuş, daha da beteri devletin bekasını unutmuş ve kendi siyasi ikballerinin devamının hırsı ile üye yapma, siyasi partilerini pazarlama işine düşmüştür.

DERDİNİZ RANTIN DEVAMI

O meydan Türkiye Cumhuriyeti milletinin meydanıdır. Tehdit altında bırakılansa AKP değil, bütünüyle Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletidir. Her yaptığınızda olduğu gibi burada da samimiyetsizsiniz. Sizin derdiniz şehitler değil, devlet bekası değil, milletin huzuru değil
Akp iktidarının devamı, rantın devamı. Çekin eliniz artık yeter; Aziz milletin saf tertemiz din sevgisinden , vatan sevgisinden , millet sevgisinden.

YAZIKLAR OLSUN!

Bu vatan uğruna canını feda eden şehitleri anma gününü kendi gününüzmüş gibi andınız ya yazıklar olsun! Şehitlerin anıldığı günü siyasi pazarlığa dönüştürüp üye yapma hırsına büründünüz ya yazıklar olsun! Hiç merak etmeyin kendi nefsiniz ve hırsınız içinde boğuluyorsunuz, artık bu millet her şeyin farkında…”