Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31 Mart akşamı Belsa Plaza önünde buluşmak üzere

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde seçim beyannamesini açıklıyor. Programda konuşan İzmit ilçe başkanı Gökhan Ercan, “Geçtiğimiz 5 yılda silip attığımız rant belediyeciliğini önümüzdeki 5 yılda halk belediyeciliğine artırmak için hepinizden ekstra çaba, ekstra efor bekliyorum. 31 Mart akşamı Belsa Plaza önünde buluşmak dileğiyle” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

ugurİzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde seçim beyannamesini açıklıyor. Bugün İzmit Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa CHP protokolü tam kadro katıldı. Yaklaşık 40 dakika gecikmeli olarak başlayan programın ana teması “Rantı değil halkın İzmit’i” olarak belirlendi. Programın açılış konuşmasını CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan yaptı. Ercan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2019 yılından bu yana İzmit’te rant belediyeciliği sona erdi. Kısıtlı imkanlarla Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğinin 5 yılda neler yaptığını saymakla bitiremeyiz.

HALK BELEDİYECİLİĞİ İÇİN…

Bütün hizmetleri yaparken sayın başkanımızın zorlandığı bir konu vardı o da meclis çoğunluğu. Bu dönem meclis çoğunluğunu almak zorundayız. Muhakkak da alacağız. Önümüzdeki bir haftalık süreçte sizden bu durumu anlatmanızı istiyorum. Meclis çoğunluğunun önemini anlatmanızı isiyorum. Geçtiğimiz 5 yılda silip attığımız rant belediyeciliğini önümüzdeki 5 yılda halk belediyeciliğine artırmak için hepinizden ekstra çaba, ekstra efor bekliyorum. 31 Mart akşamı Belsa Plaza önünde buluşmak dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.”

31 Mart aksami Belsa Plaza onunde bulusmak uzere