Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haydar Akar’dan Ak Partili gençlere teleferik mesajı

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın bir yıl sonra yeniden yaptığı teleferik paylaşımına cevaplar peş peşe geldi

TBMM Başkan Vekili ve

Kocaeli’de geçtiğimiz yıl yaşanan teleferik tartışması, bugün bir kez daha alevlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Teleferik Projesinin başlayacağını söylemiş, ihale iptal edilmiş ve ihalenin yeniden yapılacağı duyurulmuştu. Projede son olarak 5 Kasım 2021 tarihinde ön yeterlilik ihalesi yapılmıştı. Ancak hala teleferiğin yapım aşamasına geçilemedi.

ATIŞMIŞLARDI

TBMM Başkan Vekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 2017 yılında faaliyete başlayan tramvay projesini, tramvay yapılmadan çok önce Anıtpark’a koyulan maketi üzerinden eleştirmişti. Teleferik projesini de başlamadığı için eleştiren Haydar Akar ile AK Partili gençler arasında bir atışma yaşanmıştı. Gençler Haydar Akar’ın tramvaydaki fotoğrafının yanına bir de fotomontajla teleferiğe bindirilmiş fotoğrafını koymuştu. AK Partili gençler bu görsele, “Tramvay tamam, sıra teleferikte” yazmıştı.

HAYDİ GENÇLER NERDESİNİZ?

Akar da AK Partili gençlerin bu görselini paylaşarak, “Aferin gençlere güzel bir görsel paylaşmışlar.
Hayatım boyunca bu hizmetler yapılsın diye mücadele ettim, ediyorum. Emin olun bu projede gerçekleştiğinde ilk önce ben bineceğim” demişti. Haydar Akar AK Partili gençlerin 1yıl önce yaptığı görseli bugün sosyal medya hesabından yeniden paylaştı. AK Partili gençlere seslenen Akar, “Haydi gençler nerdesiniz tam bir yıl oldu” diyerek göz kırpma emojisi koydu. Paylaşıma AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir’den yanıt geldi. CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan’ın TOGG’a bindiği görüntüyü paylaşan Özdemir, “Tahsin Beyi TOGG’a bindiriyorduk.Yakında sizin işi de halledeceğiz” notunu düştü.

PARA NEREDE GENÇLER?

Baki Özdemir’e ise cevap Tahsin Tarhan’dan geldi. Tarhan, “Gençler! Tasarımı İtalya’dan, bataryası, motoru, şasisi sağdan soldan toplanmasına rağmen adı yerli olan aracı yerinde inceledim. Fakat ben 47 milyon euro ödenip Saab’tan alınan eski bakanınızın bindiği hurda aracı soruyorum: Araç nerede? Araç yoksa para nerede gençler!”