Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Abdullah Zorlu AK Parti’den aday adayı oldu

AK Parti Kocaeli’de aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Avukat Abdullah Zorlu ikinci kez milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Kocaeli’de aday
Nazim Ozgun Erbulan 1

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim öncesi AK Parti’de milletvekili aday adaylık başvuruları 13 Mart tarihi itibariyle başladı. AK Parti’de çok sayıda ismin milletvekili aday adaylık başvurusu yapması bekleniyor. Bu kapsamda aday adayları il binasına giderek adaylık başvurusunda bulunuyor.

“AK PARTİ AİLESİNİN BİR FERDİYİM”

Abdullah Zorlu bugün il binasına giderek aday adaylık başvuru dosyalarını teslim etti. Adaylığıyla ilgili konuşan Zorlu, “30 yılı aşkın Kocaeli’de serbest avukatlık yapmaktayım. Çeşitli sivil toplum örgütleri de kurucu ve başkanlık sürdürmekteyim. Uzun yıllardır ak parti ailesinin bir ferdiyim. Türkiye yüzyılın kurucularından biri olmak için aday oldum. Kendimde bu azmi ve inancı gördüğüm için cumhurbaşkanımızla birlikte yürümek için aday oldum” dedi.

ABDULLAH ZORLU KİMDİR?

1964 Kocaeli doğumlu olan Abdullah Zorlu, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Evli ve 2 çocuk babası olan Zorlu, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde aday adayı olmuştu. Zorlu, serbest avukatlık yapıyor.