Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acur: HDP Kılıçdaroğlu’nu destekliyormuş, bize ne

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, yaptığı basın açıklamasında, “HDP ne zaman AK Parti’yle birlikte olsa mazlum, yapmazsa terörist. İYİ Parti’nin HDP ile yan yana fotoğrafı hiç olmadı. HDP Kılıçdaroğlu’nu destekliyormuş. Bize ne” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, bugün partisinin il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Buğra Yiğit Kılıç’ın da katıldığı toplantıda Acur, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Acur, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bu seçimde hiçbir sandıktan bir tane oyun çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Yine çalmaya çalışacaktır, bizlerin görevi buna müsaade etmemek. Bütün kolluk kuvvetlerimize de bilgi verdik. Partilerimiz açık olacak. Umuyoruz ki herhangi bir kargaşa, kaos ortamı yaratılmasın. Bu işin ikinci tura kalacağını düşünmüyorum. Birinci turda inşallah seçim neticelenir. Biz savaşa gitmiyoruz. Arkadaşlarımızla aramızda bir tarla davası yok. Kim daha iyi yönetir ülkeyi onun yarışı var. Her parti kendi seçmenini uyarması lazım. HDP ne zaman AK Parti’yle birlikte olsa mazlum, yapmazsa terörist. İYİ Parti’nin HDP ile yan yana fotoğrafı hiç olmadı. HDP Kılıçdaroğlu’nu destekliyormuş. Bize ne. “