Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Turan: İyi ki vatandaşlarımızı dinlememişim

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Danışma’da yaptığı konuşmada, “Doğalgaz konusunda Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür etmemiz gerekiyor. Cebeci’deki doğalgazın yüzde 98’ini aktif hale getirdik. Vatandaşlarımızı dinleseydik daha da sürerdi. İyi ki vatandaşlarımızı dinlememişim. Orada toz toprakta yaşadığımız sıkıntıyı bir ben bilirim“ dedi.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan

Özgun imzaAK Parti Kandıra İlçe Danışma toplantısı bugün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, ilçe başkanları ve yönetimleri, AK Parti Kocaeli geçmiş dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak ve partililer katıldı.

“SIKINTIYI BİR BEN BİLİRİM”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan programda yaptığı konuşmada, “Yoğun bir yaz sezonu geçirdik. Kazasız- belasız bir yaz olsun istedik ama yine disiplinsizce, kurallara uymayan vatandaşlar var. Halen kardeşimizi aradık bulamadık. Bu da bizde üzüntü yaratıyor. Kandıra’nın yol ağı konusunda elimizden geldiği kadar gayret göstermeye çalışıyoruz. 130 kilometre yol yaptık Büyükşehir Belediyesi ile birlikte. Doğalgaz konusunda Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür etmemiz gerekiyor Cebeci’de defalarca söyledim.. Cebeci’deki doğalgazın yüzde 98’ini aktif hale getirdik. Fakat geçen seneden kalan, vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda onların dediğini yapsaydık emin olun ki doğalgazı halen bitirememiş olacaktık. Biraz sıkıntı yaşadılar ve sitem ettiler. İyi ki vatandaşlarımızı dinlememişim. Orada toz toprakta yaşadığımız sıkıntıyı bir ben bilirim. Belediye binamız bitti. Ufak tefek sıkıntılar kaldı ama teknik sıkıntılar. Allah izin verirse ay sonu taşınacağız.

“EN FAZLA OYU ALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Elimizde atıl vaziyette bulunan araziler ile alakalı 65 dönüm arazide ayçiçeği ektik ve 65 ton ayçiçeğimizi aldık. İSU kanalındaki çalışmalarla bu yıl müthiş performans sergilendi. Özellikle Pınarlı’daki sorunu çözdük. Biz, yeniden yola çıkmak zorundayız. Mutlu şehir Kocaeli’de en fazla oyu almak için mücadele edeceğiz. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vereceğiz.”