Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Adnan Turan Kimdir?

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kimdir sorusu merak ediliyor. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın öz geçmişini sizin için derledik. Adnan Turan hakkında merak edilenleri okumak için haberimize göz atabilirsiniz.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan

Adnan Turan, 1973 yılında Kocaeli Kandıra’da doğdu. İlk ve ortaokulu tamamladıktan sonra lise eğitimini Kocaeli Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. Kocaeli Kandıralılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Turan, TÜRSAB Yedigöller BYK Genel Sekreterliği görevinde bulundu.

ADNAN TURAN AK PARTİ

kandira belediye baskani adnan turan kimdirAK Parti’de 3 dönem İl Yönetim Kurulu üyeliği yapan Adnan Turan, bu dönem içerisinde İnsan Haklarından sorumlu Başkan Yardımcılığı, Ekonomik işlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığı ve son olarak da Teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

ADNAN TURAN KANDIRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Amatör ve profesyonel spor kulübü yöneticiliği de yapan Turan, aynı zamanda Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerle Kandıra Belediye Başkanı olan Adnan Turan; evli ve 4 çocuk babasıdır.