Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Çalık’tan miting gibi açılış

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık miting gibi seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık miting gibi seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak seçilen Ahmet Çalık, partililerin, geçmiş dönem İlçe Başkanlarının da katıldığı seçim bürosunu açtı. Seçim Bürosunun açılışına Karamürsel halkı yoğun ilgi gösterdi. Karamürsel Cumhuriyet Caddesi’nde yer alan Ahmet Çalık Seçim Bürosu açılışına; CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Salman, Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı ve geçmiş dönem İlçe başkanları Ali Kara, Şinasi Yazar, Bilgutay Bağdat ile İlçe eski yöneticileri Aydın Yetkincan, Aydın Bilginoğlu geçmiş dönem Belediye başkanları Haşım Bayraktar, Nusret Sanlı, Mehmet Keyif katıldı.

“Birlik ve beraberlik içinde seçimi kazanacağız”

İlçe Başkanı Anıl Aksu yaptığı konuşmada “ Değerli Karamürsel halkı görüyorum ki burada sadece Karamürsel insanı var. Karamürsel ittifakı olarak birlik ve beraberlik içinde 31 Mart Pazar günü seçimi kazanacağız. Ve bu Seçim Ofisi bütün Karamürsellilere aittir. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Coşku var, heyecan var”

Milletvekili Muhip Kanko yaptığı konuşmada “ Görüyorum ki burada büyük bir heyecan var. bu heyecan 1 Nisan da Karamürsel’e Bahar getirecek. Zor günlerden geçiyoruz. Günlerdir Erzincan’nın İliç’ini konuşuyoruz. Bu ülkeyi ne kadar kötü yönettiklerinin maalesef bir örneğidir. Bu kötü yönetimi ne ülkem ne de Karamürsel halkı hak etmiyor” dedi.

“Halinizden memnun musunuz?”

Harun Özgür Yıldızlı yaptığı konuşmada; “Değerli emekli ağabeylerim ve ablalarım halinizden memnun musunuz? Memnun olmadığınıza göre bu sefer bunları birlikte göndereceğiz. 31 Mart’ta Halkçı belediyeciliği Karamürsel de birlikte kuracağız. İlçemizin ve insanlarımızın sorunlarının farkındayız. Bizim yönetimimizde kapalı kapılar olmayacak. Biz başkalarının kuklası olmaya gelmiyoruz. İlçemizi yönetmeye geliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Projelerimiz hazır”

CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “ Değerli Karamürsel halkı hepiniz seçim büromuzun açılışına hoş geldiniz. İlçemizin ve insanlarımızın sorunlarının farkındayız. Sorunlarınızı çözmek için akılcı, bilimsel yöntemlerle Karamürsel’i yönetmeye talibiz. Bizim yönetimimizde kapalı kapılar olmayacak. Biz başkalarının kuklası olmaya kesinlikle gelmiyoruz. İlçemizi halkımızın huzuru, refahı, mutluğu için yönetmeye geliyoruz. Karamürsel’in sorunlarını çözmeye talip ekip arkadaşlarımla beraber bu yola çıkıyoruz. Şeffaf, adaletli, güvenilir, samimi ve içinizden biri olarak Karamürsel’ i yönetmeye yaşanır bir kent yaratmaya hazırız. İnsana dokunan projelerimiz de hazır. Bizlere inancınızı buraya gelerek gösterdiniz, sağolun var olun, ömrünüz uzun olsun. “