Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Genç Kocaeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına damga vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ankara Spor Salonu’nda ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nu ile ilgili açıklama yaparken Kocaeli’den 1500 kişi giden AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları salonda sık sık “Kocaeli her zamanki yerinde” sloganlarıyla dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ankara Spor Salonu’nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Ankara Spor Salonu’nda ‘Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nu açıklıyor. Erdoğan, 100 yaşına gelen Türkiye’nin ikinci yüzyılı için plan, proje ve hedefler yer alacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tek konuşmacı olacağı törende ekonomiden dış politikaya kadar pek çok alanda mesajlar vermesi bekleniyor.

1500 KİŞİ GİTTİ

Program öncesi AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu açıklayacağı programa adeta çıkarma yaptı. Yaklaşık 1500 kişi ile yola çıkan Gençlik Kolları, Kongre Merkezi’nde buluşmasının ardından Ankara’ya doğru yola çıktı.

“KOCAELİ HER ZAMANKİ YERİNDE”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşma yapmaya başlamasının ardından  AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları sloganları ile salonu inletti. “Kocaeli her zamanki yerinde” sloganları programda sık sık duyuldu.

AK PArti Kocaeli