Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti 1 ayda bütün üyelerini ziyaret edecek!

AK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, genel başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 ay içerisinde bütün Ak Parti üyelerini ziyaret edeceklerini söyledi.

AK Parti Körfez İlçe

Özgun imzaAK Parti Körfez İlçe Danışma Toplantısı bugün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen programa AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Körfez ilçe Başkanı Şener Söğüt, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, İl yöneticileri, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve ilçe yönetimi, geçmiş dönem belediye başkanları, eski İl Başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı. Programda, ilk defa oy kullanılacak gençlere rozet takıldı.

“YAPTIKLARIMIZIN FARKINDA DEĞİLİZ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu; “Eser ve hizmet siyaseti noktasında lider bir yapıda olduğumuz için milyarca liralık yatırımlar bir çırpıda söylenip gidiyor. Türkiye, eski Türkiye değil. Bunu her yerde ifade edin çünkü unutuluyor. Biz, zaten iktidara bu nedenle geldik. Milletimiz, bu partiyi kurarken cumhurbaşkanımıza desteklerini verirken bu beklenti içerisindeydiler. Eser ve hizmet siyasetini cumhurbaşkanımızın liderliğinde zirveye çıkardık. Milletimiz seçimlerde iradesini sandığa AK Parti Recep Tayyip Erdoğan olarak yansıttı. Türkiye eski Türkiye değil; bunu hiç kimse unutmasın. Bu Türkiye’nin ikinci yüzyılı başlıyor 2023’te.

“YAPAR MIYIZ?”

İkinci yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak. Cumhurbaşkanımız talimat verdi dedi ki 11 buçuk milyon üyesi olan AK Parti üyesinin bütün fertlerini evlerinde, işyerlerinde ziyaret edeceksiniz dedi. Bir emir verdi. Önümüzdeki ayın sonuna kadar 27 bin 500 üye var yanlış hatırlamıyorsam Körfez’de. Size düşen tek tek ziyaret etmek. Yapar mıyız? Yaparız. Neler yapacağımızı muhalefet bir kez daha görsün. Gelmişken, 3 ev ziyareti yaptık; 10’un üzerinde üyemizle sohbet ettik. Mutlu ve memnun oldular. Biz sandıklarda görev almak istiyoruz; sorumluluk vermek isterseniz hazırız dediler.

“NE OLDU YOLUNU MU KAYBETTİN?”

Cumhurbaşkanımız 28 Ekim’de Ankara’ya bizi çağırıyor. Hep beraber gideceğiz. Yüzyılın vizyonunu sizlerle, bizlerle tüm dünyaya duyuracak. Hazırlığınızı şimdiden yapın. Eser ve hizmet ziyaretini atlamayacağız muhalefetin halini sormuyorum zaten görüyoruz. ABD’de muhalefetin genel başkanının 8 saatlik kayıp zamanı var. Ne oldu yolunu mu kaybettin? Ne oldu bilemiyoruz. 2023 önemli. Telafisi yok. Gönüllü olarak buradayız. Kimse bizi zorla koşturmuyor. Vatan için buradayız.”